Продаваме качество

  НАЧАЛО

  ЗА НАС

  ИСТОРИЯ

  ПРОДУКТИ

  ПРОДАВАМЕ КАЧЕСТВО  

  БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР

  КОНТАКТИ

"Не държим да продаваме цена, а качество", казва г-н Бернард Бьозе. Langendorf предлага на клиентите си серийно оборудване, което при другите производители се заплаща допълнително.

 

 

При самосвалите подът на гондолите се изработва от материал, дебел 7 мм, докато повечето фирми в бранша са възприели 5 мм. Амортисьорите на полуремаркетата са с диаметър 100 мм вместо 60 мм. Въздушните възглавници също са с по-голям диаметър от обикновените 300 мм. Дори щифтът на задния капак на самосвалите се изработва с диаметър 140 мм вместо 90 мм, както е при други производители. Серийно е вградена ABS системата на задния и средния мост при полуремаркетата, което е екстра при други производители. Това прави превозните средства здрави, надеждни, дълготрайни и пригодни за работа в тежки условия.

 

 

 

 

При самосвалните гондоли и надстройки се влагат два вида материали - алуминий или стомана HARDOX. Възлите и агрегатите се произвеждат от поддоставчици, които са лидери в бранша си. Това позволява сигурно обслужване и доставки на резервни части. 80% от мостовете идват от BPW, а останалите - от SAF. Хидравликата се доставя от HIVA.

 

 

За ремаркетата за превоз на големи стъклени и бетонни плоскости е характерно, че нямат цели мостове, а всяко колело е с отделен ходов агрегат. Така подът е максимално нисък и стъклени плоскости с голяма височина и дължина се товарят в полуремаркето без да се вдигат високо, като при това не се нуждаят от допълнително укрепване. Специални хидравлични системи притискат товара към основното скеле. Този продукт се продава основно в Европа, но има доставки и за Китай и Япония. Подобни са полуремаркетата за бетонни панели, но те имат далеч по-голяма товароносимост и здравина.

 

 

Произвеждат се и полуремаркета зърновози с вместимост до 60 кубически метра, както и полуремаркета за товарене на две нива.

 

 

Годишно произвеждани

превозни средства:

1,000

 

От тях:

400

полуремаркета за превоз на големи стъклени плоскости

 

60

тежкотоварни полуремаркета

до 60, 80 и 100 тона

1574 София, ж.к. Слатина, ул. Спътник 16, офис 5  |  тел. (+359 2) 872 33 06  |  факс (+359 2) 871 68 67  |  моб. (+359 88) 847 15 43  |  krone@krone-bg.com

2007 КРОНЕ БГ ЕООД

 

webdesign: www.an-bg.com